Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Leven met Alzheimer.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Leven met Alzheimer.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

barbara

Geschreven op: Donderdag 2 Januari 2014 om 15:55
Ongepast of beledigend?

ik wil graag contact met andere mensen die een partner hebben met Dementie, mijn man heeft al langere tijd Alzheimer en ik heb behoefte om daar met andere mensen over te praten en elkaar te kunnen ondersteunen. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Vicky op Woensdag 8 Januari 2014 om 13:05 Ongepaste reactie?

Dag Barbara,

Ik ben in december 2013 de website www.alzheimernetwerk.nl gestart, juist om mensen/mantelzorgers direct met elkaar in contact te brengen als zij behoefde hebben eens met elkaar van gedachten te wisselen. Inschrijven is gratis.

Ook is het een platform waar mensen met elkaar activiteiten kunnen ondernemen met de partner.

Bekijk het eens en misschien is het wel iets dat bij je past.

Als je meer informatie zou willen ontvangen kan je mij altijd mailen op info@alzheimernetwerk.nl

Ik wens je veel sterkte en hartelijke groet,

Vicky


Geschreven door: Gerrit Hietkamp op Donderdag 27 Februari 2014 om 20:47 Ongepaste reactie?

Mijn vrouw heeft al jaren Alzheimer en zou graag in gesprek
komen met lotgenoten.


Geschreven door: Roeloff op Vrijdag 11 April 2014 om 13:20 Ongepaste reactie?

Dag Barbara,
Ik heb zojuist een bericht geplaatst in dit forum omdat ik behoefte heb aan contact met mensen met een dementerende partner. En nu zie ik jouw bericht. Mijn email adres: arend1944@yahoo.com
Ik zou het fijn vinden om iets van jou te horen.

Met vriendelijke groet, Roel


Geschreven door: Martijn op Dinsdag 15 April 2014 om 13:10 Ongepaste reactie?

Beste allemaal,

Wij zijn 5 studenten van de Hotel Management School Maastricht die bezig zijn met een afstudeerproject voor meer gastvrijheid in de zorg. Voor dit project moeten wij een woonkamer ontwikkelen op een gesloten afdeling voor dementerenden.

Om dit goed te doen willen wij graag weten wat de behoeftes zijn van de partners van dementerende die op een gesloten afdeling wonen. Dus heeft uw partner dementie en woont hij of zij op een gesloten afdeling neemt u dan alstublieft contact met ons via project15@zuyd.nl. Uw meningen en ervaringen kunnen ons helpen om de zorg te verbeteren.


Met vriendelijke groet,

Martijn


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Leven met Alzheimer.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)