Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Leven met Alzheimer.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Leven met Alzheimer.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

ellenschoonbroodt

Geschreven op: Dinsdag 4 Maart 2014 om 19:37
Ongepast of beledigend?

Mijn moeder heeft al 13 jaar de ziekte van
Alzheimer en ik zou het fijn vinden als er
een lotgenotencontact groep zou zijn om van gedachten
te wisselen.
want ik vind het moeilijk als ik weer thuis kom
van mijn moeder dat er niemand is waar ik tegen kan praten
kan iemand mij helpen aan zo''n groep of iemand waar je
mee kan praten
ik hoop dat er een reactie komt

Groetend Ellen Schoonbroodt 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: john op Maandag 11 Augustus 2014 om 19:11 Ongepaste reactie?

Hallo Ellen,

bij jou in de buurt is er ook vast wel een alzheimercafť, daar vindt je wel mensen en/of informatie die een groep op kunnen starten of via een vrijwilligersorganisatie in de zorg, deze kunnen evt. zorgen voor een cursus over dementie en/of voor het opzetten van een praatgroep
mijn beide ouders hebben ook deze vreselijke ziekte en ik weet helaas wat je doormaakt
ik wou dat ik kon zeggen dat er binnen afzienbare tijd een medicijn zou komen tegen deze vreselijke mensonterende ziekte, maar ik kan je helaas alleen maar veel sterkte toewensen
groet,
john


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Leven met Alzheimer.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)