Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Leven met Alzheimer.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Leven met Alzheimer.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Roeloff

Geschreven op: Vrijdag 11 April 2014 om 12:48
Ongepast of beledigend?

Ik ben op zoek naar lotgenoten die evenals ik een partner hebben, die aan de ziekte van Alzheimer lijdt. Ik zie een reactie gaarne gemoet omdat ik erg veel behoeffte heb aan contact met lotgenoten.

Met vriendelijke groet, Roel 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Roeloff op Vrijdag 25 April 2014 om 13:45 Ongepaste reactie?

Mijn email adres is:

Arend1944@yahoo.com

Mvg, Roel


Geschreven door: b.hijman@kpnmail.nl op Maandag 29 September 2014 om 13:11 Ongepaste reactie?

Dag Roel

Mijn man is een jaar geleden opgenomen in het verpleeghuis. vraag mij niet hoe ik er door gekomen ben een doellos jaar. Dus ik kan heel goed begrijpen wat het is.Je kunt het niet voorstellen wat het is je moet door met je leven maar het is iedere dag vechten je zult dit zeker herkennen ik wens je veel sterkte en miscchien horen we nog een ets van elkaar.

groeten,
Barbara


Geschreven door: Meta op Dinsdag 21 April 2015 om 22:44 Ongepaste reactie?

Hallo,

Vanaf 31 maart is mijn partner naar een verpleeghuis gegaan ( gesloten afdeling)hij krijgt daar de verzorging die hij nodig heeft.Echter was het 1 van de zwaarste dingen die ik heb moeten doen.

Daar weggaan en hem achterlaten is iedere keer weer een gedoe voor ons allebei...

Ik ben al 39 jaar met hem samen waarvan ik de laatste 6 jaar zijn verzorgster was.

Nu alleen en kan er moeijlijk aan wennen.

Groet
Meta


Geschreven door: Meta op Dinsdag 21 April 2015 om 22:46 Ongepaste reactie?

Ik ben 30 jaar met hem niet 39
En we schelen 20 jaar in leeftijd hij is 75...

Gr Meta


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Leven met Alzheimer.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)