Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Leven met Alzheimer.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Leven met Alzheimer.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

annetje

Geschreven op: Vrijdag 31 Juli 2015 om 20:49
Ongepast of beledigend?

Beste lotgenoten,

Maak me al een tijdje zorgen over mijn man, na zijn ziekte 2 jaar geleden, waarbij hij zware chemokuren heeft gehad, is hij geestelijk erg achteruit gegaan.
Hij zoekt constant ruzie met mij, ook als er niets aan de hand is, hij ergert zich vreselijk aan zijn omgeving, autorijden is allang niet leuk meer, schelden en vloeken op andere weggebruikers, maar zelf best ook fouten maken, maar dat is natuurlijk nooit zo, het ligt altijd aan anderen, niet aan hem.
Vraagt ook steeds hetzelfde, terwijl ik dat net heb gezegd, hij vergeet het direct weer, steeds moet ik het weer herhalen, hij weet het gewoon niet meer.
Ook moet hij steeds weten hoe laat het is en soms weet hij de tijd gewoon niet, ook niet wat voor dag, hij doet lomp tegen andere mensen, terwijl het vroeger een vriendelijke man was, ook geeft hij mij de schuld van veel dingen en krijg ik gewoon zomaar ruzie, ook als ik iets vriendelijks zeg...maar me zorgen, moet ik hiermee naar de huisarts?
In het ziekenhuis 2 jaar geleden is hij op dementie getest, toen zeiden ze dat hij niet dementerend was, maar nu lees ik hier dat er zoveel vormen van dementie zijn, ik ben bang dat hij toch echt dementerend is, hoe moet ik hulp vinden en bij wie? Ik zat te denken aan het SWO...ik zit in een moeilijk parket, ik lijk hem steeds meer te verliezen...voelt niet goed in ieder geval  

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Leven met Alzheimer.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)