Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Leven met Alzheimer.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Leven met Alzheimer.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Iris van den Hoek

Geschreven op: Dinsdag 1 September 2015 om 12:44
Ongepast of beledigend?

Dementie wordt vaak geassocieerd met ouderdom, maar is geen onvermijdelijk gevolg hiervan. In Nederland hebben ongeveer 12.000 mensen dementie die jonger zijn dan 65 jaar.Dementie is een ingrijpende ziekte en heeft een grote impact op het leven van zowel de persoon met dementie, als op de familie en vrienden.

OPROEP:
Voor een nieuwe televisieserie zijn we op zoek naar mensen met een gezin die recentelijk geconfronteerd zijn met de diagnose dementie (in een van de vele vormen).

Heb jij de behoefte om je verhaal te vertellen om zo meer bekendheid te geven aan deze ingrijpende ziekte? En sta jij open om jou en je gezin een tijdje te laten volgen? Of ben je een gezinslid/mantelzorger die graag meer aandacht zou willen krijgen voor deze ziekte? Meld je dan nu aan voor een eventuele deelname aan het programma van de makers van Het Mooiste Meisje van de Klas en Ik Vertrek.

We maken een waardevol portret, aan de hand van de persoonlijke verhalen uit het heden en verleden. Te denken valt aan het (opnieuw) bezoeken van dierbare locaties (trouwlocatie, vakantiebestemming), als ook reŁnies met bijzondere vrienden van vroeger. Het resultaat: een aflevering waarin iemand met dementie centraal staat, wie hij/zij is en was, met een lach en een traan. Een film die voor altijd blijft en waarin we het leven van de hoofdpersoon vieren.
Wil je meewerken of heb je vragen? Neem dan contact op met Iris van den Hoek, telefoon: 020-893 6308 of iris.van.den.hoek@simpelmedia.nl
 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Leven met Alzheimer.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)