Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Leven met Alzheimer.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Leven met Alzheimer.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Francois

Geschreven op: Maandag 12 Februari 2018 om 21:51
Ongepast of beledigend?

Mijn vader wordt (hopelijk) volgende week 90 en heeft Alzheimer, het is moeilijk om er met iemand over te praten, mijn gevoelens te delen.
Hij was zo sterk, deed alles zelf, maar momenteel ligt hij is een verzorgingshuis en kan niks meer, we zien hem al jaren achteruit gaan maar iedereen zei, nee joh dat is de leeftijd...wij (mijn vrouw en ik) zeggen al jaren dat mijn vader Alzheimer had, we werden niet geloofd, en nu het einde eraan komt zegt iedereen, we zagen dit niet aankomen.
Dat doet pijn, het doet pijn die sterke man van vroeger die nooit ziek was, die zich altijd sterk hield voor zijn kinderen nu daar zo te zien liggen, als ja een hoopje mens dat ooit je vader was
Het klinkt hard, maar het ergste is eigenlijk dat ik nooit afscheid heb kunnen nemen van mijn vader, ik raad iedereen aan dit te doen... voor het te laat is 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: FranÁois op Woensdag 21 Februari 2018 om 22:15 Ongepaste reactie?

Helaas 3 dagen later is hij overleden


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Leven met Alzheimer.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)